skip to Main Content
Microsoft Brengt Per Ongeluk Windows-update Uit (Windows Insider Only)

Microsoft brengt per ongeluk Windows-update uit (Windows Insider Only)

Microsoft heeft per ongeluk een Windows-update uitgebracht die eigenlijk nog niet klaar was om uitgerold te worden. Met name bepaalde Windows Mobile-gebruikers moeten oppassen.

De update is op de pc uitgegaan naar een deel van de Windows Insiders, Windows-gebruikers die de nieuwste testversies van Windows 10 draaien. Zij hebben na de update tien dagen de tijden om hun systeem te herstellen naar de vorige, stabiele versie. Of ze kunnen het er gewoon bij laten en wachten op de eerstvolgende update, met het risico dat ze tegen wat meer bugs dan gebruikelijk op kunnen lopen.

Wie geen Windows Insider is, hoeft zich geen zorgen te maken.

Mobile

Op Windows Mobile is de update ook aangekomen. Zodra Insiders hier de update installeren, werkt hun telefoon helemaal niet meer. Ze zijn dan genoodzaakt om Windows 10 Mobile compleet opnieuw te installeren met behulp van de Windows Device Recovery Tool, waarbij alle data op het toestel verloren gaat. De schade lijkt gezien het kleine aantal Windows Phone-gebruikers – dat ook nog eens Insider moet zijn én Windows 10 moet draaien – relatief gering te blijven.

Bron: www.computeridee.nl

Back To Top